Tennis

Fostul soț al lui Halep după audierea de dopaj: „Este treaba ei”

Fostul soț al Simonei Halep, Toni Iuruc, a fost contactat de presa românească de bârfă pentru a-și exprima opinia cu privire la recenta audiere de la Londra a Simonei Halep despre cazul ei de dopaj. „Nu știu nimic, nu comentez, nu am nicio competență.

Este treaba ei. Nu este bine să încep să vorbesc. Nu mi se pare normal să vorbesc în locul ei. Toni a fost întrebat și dacă este interesat de ceea ce se întâmplă cu Simona. „Absolut, ca orice om, ca orice iubitor de sport, dar nu pot să vorbesc, să comentez.

Nu s-a dat niciun verdict. Marca, Gazzetta dello Sport, fiecare scrie ce vrea. Nu pot comenta ceva ce nu știu și nu știu cum să fac. Nu sunt doctor în doping, iar chimia nu este materia mea preferată”, a declarat Toni Iuruc, potrivit cancan.ro.

Toni Iuruc a reacționat după ce Halep a fost acuzată pentru Pașaportul Biologic
Iuruc a reacționat și în presa din România după ce Simona Halep a fost acuzată de probleme legate de Pașaportul Biologic de Sportiv (ABP).

Pentru context, iată declarația oficială a ITIA: „Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de încălcare suplimentară și separată a Programului Antidoping de Tenis (TADP), în legătură cu nereguli la nivelul său. Pașaportul biologic al sportivului (ABP).” Mai mult, iată cum a reacționat Iuruc când Halep a fost acuzată de consumul de droguri Roxadustat.

„ „Sunt șocată, nu mi-am revenit de o oră, sunt șocată și iar șocată! Nu pot să cred asta. O cunosc pe Simona de trei ani, dintre care cel puțin doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: onoare!

Poți să iei orice de la Simona, dacă i-ai luat onoarea, corectitudinea, o omori! Nu mai este om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo cu acel test, dar probabil că este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna pentru a nu mai juca tenis”, a spus Toni Iuruc.

Advertisement

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button