Life StyleTennis

Simona Halep și familia ei: Lucruri de știut!

Numărul 2 mondial, Simona Halep, a fost una dintre cele mai consecvente performere de pe turneul WTA în ultima vreme și s-a apropiat îngrozitor de a câștiga locul 1 mondial de câteva ori. Familia a jucat un rol important în cariera și succesul ei Halep.

Părinții lui Halep sunt Stere și Tania Halep, care sunt de origine aromână. Mai are un frate mai mare, Nicolae. În prezent este singură în acest moment. Să aruncăm o privire la câteva fapte despre familia românului pe care s-ar putea să nu le cunoști.

Nicolae a inspirat-o să joace tenis Într-un interviu recent, Halep a spus că fratele ei i-a susținut decizia de a deveni jucătoare de tenis. Avea doar patru ani când a început să joace tenis. „Fratele meu Nicolae, care este cu șase ani mai mare, a jucat tenis și la patru ani am vrut să încep și eu.

Părinții mei nu jucau – tatăl meu era fotbalist de agrement”, a explicat Halep. „Mi-ar plăcea să joc împotriva Justine Henin”, a spus Halep în 2013. „Henin a fost idolul meu, dar și Andrei Pavel din țara mea, România.

Îmi place și Roger Federer, dar nu este idolul meu!” Tatăl ei deținea o Fabrică de Lactate și un fost fotbalist Stere Halep, este un fost fotbalist. A jucat la Sageata Stejaru in ligile inferioare. În timp ce mama ei este o mamă acasă, tatăl ei conducea o fabrică de produse lactate în România.

A închis afacerea în 2015, deoarece afacerea nu mergea bine și pierdea aproape 10.000 de euro pe an și avea nevoie de ajutorul Simonei pentru a menține afacerea în viață.

Advertisement

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button